Tømrer Nørhalne

Vi udfører professionelt tømrer-arbejde i Nørhalne.

Vi er en tømrervirksomhed, etableret i 1991, med stor erfaring og som dækker over en bred vifte kompetencer indenfor tømrerfaget. Søger du en kvalificeret tømrer til dit næste byggeprojekt i Nørhalne, så kontakt Vadum Villaservice – en tømrervirksomhed du kan stole på.

Vi har eget maskinværksted i Vadum og har pt. 9 dygtige tømrere ansat. Vi beskæftiger os med en række arbejdsområder som du kan læse mere om længere nede på siden.

Kontakt os i dag og få styr på jeres næste byggeprojekt i Nørhalne!

Projekter

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye projekter som vi går og arbejder på.

Hvad enten det omhandler tagarbejde, tilbygning eller noget helt tredje, så har vi billeder af alle slags projekter. Desuden er mange af projekterne udført i og omkring Nørhalne.

[us_testimonial author=”Martin Andersen” company=”Nørhalne”]Da vores vinduer var blevet gamle og utætte og trængte til at blive udskiftet, kontaktede vi Vadum villaservice som vi havde fået anbefalet. Det viste sig at være en værdig anbefaling for vi blev fra dag 1 taget seriøst og vi nyder i dag vores nye vinduer som både ser flotte ud men som også holder os varme i de kolde vinterdage. Vadum villaservice er bestemt et tømrerfirma som jeg kan anbefale andre.[/us_testimonial]

Høj Kvalitet

Vi prioriterer altid en høj kvalitet!

En aftale er en aftale

Vi lever altid til aftalte pris og tid!

Kundetilfredshed

Vi samler på glade kunder!

Menu
Call Now Button