Tømrer Vodskov

Søger du en Tømrer i Vodskov? Så se her!

Står I med boligønsker og er på udkig efter det rette tømrer-firma, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på jeres næste byggeprojekt.

Vi er et velrenommeret tømrer-firma med mere end 30 års erfaring. Vi beskæftiger i dag 9 tømrere og har eget maskinværksted i Vadum.

Gennem tiden har vi udført en række forskellige tømrer-opgaver i Vodskov, herunder køkkener, taglægning, tilbygninger og meget mere. Du kan læse mere om hvilke arbejdsområder vi typisk arbejder med, længere nede på siden.

Skal vi hjælpe jer med at realisere jeres boligdrømme?

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres ønsker!

Projekter

Hvad enten det omhandler tagarbejde, tilbygning eller noget helt tredje, så har vi billeder af alle slags projekter. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye projekter, bl.a. fra Vodskov, som vi går og arbejder på.

[us_testimonial author=”Claus Jensen” company=”Vodskov”]Efter noget tids overvejelse bestemte vi os for at bruge Vadum Villaservice til at lave vores nye tilbygning – en karnap som skulle give os mulighed for at få mere lys ind i hjemmet samt et rum hvor vi kunne nyde de solrige dage i ro og mag. Fra første opkald til Vadum Villaservice blev vi taget seriøst og efter at de kom med et tilbud på tilbygningen valgte vi at sige OK. Det er vi i dag glad for at vi gjorde da vi ikke kunnet have forestillet os et bedre resultat til en fair pris. Deres venlige arbejdsfolk gik med oprejst pande til opgaven og vi har generelt været ovenud tilfreds med måden det hele blev kørt på – meget professionelt. Vi vil gerne anbefale Vadum villaservice.[/us_testimonial]

Høj Kvalitet

Vi prioriterer altid en høj kvalitet!

En aftale er en aftale

Vi lever altid til aftalte pris og tid!

Kundetilfredshed

Vi samler på glade kunder!

Menu
Call Now Button