Tømrer Nørresundby

Vi udfører kvalificeret tømrer-arbejde i Nørresundby!

Søger du en tømrer til udførsel af et professionelt stykke tømrerarbejde i Nørresundby, så fortvivl ej – Vadum Villaservice har siden 1991 udført tømreropgaver rundt omkring i Nordjylland, herunder Nørresundby.

Hvad enten dit næste byggeprojekt i Nørresundby omhandler større tilbygninger eller mindre tømreropgaver som udskiftning af vinduer eller lign., så er vi altid interesseret i at komme med et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

Længere nede på siden kan du se hvilke arbejdsområder vi arbejder med.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres ønsker!

Projekter

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye projekter som vi går og arbejder på – herunder projekter udført i Nørresundby. Hvad enten det omhandler tagarbejde, tilbygning eller noget helt tredje, så har vi billeder af alle slags projekter.

[us_testimonial author=”Michael Nielsen” company=”Nørresundby”]5 stjerner til Vadum Villaservice for at gå seriøst og koncentreret til den opgave det var at skifte vores gamle, umoderne lofter ud med nogle nye flotte gipslofter. Ikke alene blev resultatet super flot, det blev også afleveret til tiden og uden slinger i valsen undervejs. Jeg har allerede anbefalet Vadum Villaservice til flere venner og bekendte.[/us_testimonial]

Høj Kvalitet

Vi prioriterer altid en høj kvalitet!

En aftale er en aftale

Vi lever altid til aftalte pris og tid!

Kundetilfredshed

Vi samler på glade kunder!

Menu
Call Now Button